7 motive sa schimbi acoperisul

Are acoperisul dumneavoastra nevoie de reparatii sau inlocuire? Uitati-va cu atentie peste urmatoarele semne ale unui acoperis cu probleme:

1. O scurgere in pod.

Dupa o furtuna puternica sau ploaie torentiala aruncati o privire la mansarda dupa semne de scurgere a apei. Si zapada poate cauza scurgeri in casa daca tigla sau sindrila nu sunt in stare perfecta, sunt deteriorate sau lipsesc bucati din ele.

2. Vezicule si descuamarea vopselei la interior sau exterior.

Când vopseaua incepe sa se coajeasca este probabil din cauza umiditatii exesive in casa,  din cauza temperaturii prea mari sau ventilarii slabe la mansarda.  Pentru a reduce umiditatea, aerul trebuie sa circule liber. Asigurati-va ca aveti un ventilator intre bucatarie si baie. Ventilatoarele ar trebui sa scoata aerul afara.

3. Petele de pe tavane si pereti interiori; mucegaiul

Daca vedeti pete sau, chiar mai rau, mucegai in interiorul casei dumneavoastra, cauza poate fi sindrila crapata sau mici defecte ale acesteia. Aceasta permite apei sa se infiltreze in casa. Deci, ventilatia inadecvata ar putea fi cea care provoaca conditii de umiditate excesiva creand mucegai .

4. Pete de mucegai pe tavane si pereti interiori

 

Ventilatia slaba la mansarda este din nou o cauza posibila, dar orice afectiune care duce la excesul de umiditate poate contribui la aparitia cariilor. O modalitate de a combate problema este de a pune o bariera de vapori intre izolatie si interiorul casei, care poate reduce cantitatea de umezeala.

5. Lipsa, craparea sau ondularea tiglei/sindrilei

Daca vedeti ca sindrila este uscata sau se sparge cand este atinsa, inseamna ca a atins varsta maxima de viata si este cazul sa investiti intr-un acoperis nou.

6. Zonele murdare, inchise de pe acoperis

[/su_custom_gallery]

Aceasta ar putea insemna ca acoperisul are vegetatie, ciuperci, mucegai, sau alge crescute.  Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa inlocuiti acoperisul, poate fi numai curatat insa durata de viata a sindrilei scade.

7. Costurile excesive de energie

O cauza a costurilor mai mari de racire ar putea fi ventilarea insuficienta a mansardei. In anotimpul cald, sistemul de climatizare inadecvat poate functiona la capacitate maxima, si tot sa nu fie destul pentru a se ventila corect. Acest lucru face sa fie inconfortabil sederea in casa. Aceasta umezeala poate picura in jos pe izolatia casei si reduce eficienta sa, insemnand o crestere a costurile de energie.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!
BiancaBianca GhițăCristina 2Cristina GogiaStelaStela StanFirutaFiruța PușcăCosminCosmin DrăghiciPetrePetre Bițeanu

ElenaElena Tatu

0784.433.8420784.433.8520784.433.8440784.433.8480784.433.8450766.065.6650784.433.851
bianca.ghita@vindem-ieftin.rocristina.gogia@vindem-ieftin.rostela.stan@vindem-ieftin.rofiruta.pusca@vindem-ieftin.rocosmin.draghici@vindem-ieftin.ropetre.biteanu@vindem-ieftin.roelena.tatu@vindem-ieftin.ro

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):