Acoperis nou peste acoperisul vechi? Este posibil?

Da, se poate!

Putina indemanare si folosirea materialele corespunzatoare pot schimba acoperisul vechi fara ca acesta sa fie demontat si inlocuit cu altul.

In ultimii ani majoritatea clientilor nostri au preferat sa-si renoveze acoperisul vechi decat sa strice acoperisul vechi in favoarea unuia nou.

De ce se prefera acest lucru? Deoarece se reduc costurile! Pentru a putea lua aceasta decizie trebuie sa fim bine informati despre preturi si starea acoperisului deja existent. Cand alegi un acoperis metalic, acesta trebuie sa tina cont de: aspectul estetic, aspectul economic, durabilitatea in timp si functionalitatea in timp a acestuia. Pe un acoperis vechi de azbociment nu se va pune o invelitoare noua deoarece cel dintai este periculos pentru sanatatea familiei. In acest caz se va monta o invelitoare noua.

Reabilitarea unui acoperis vechi se poate face din mai multe motive: pentru ca acoperisul vechi nu mai corespunde estetic cu restul casei sau pentru intretinerea acoperisului vechi care s-a deteriorat.

Metal_Roof_Before___Afters

Renovarile pot fi din cele simple sau din cele mai complexe, in functie de degradarea acoperisului. In majoritatea cazurilor invelitoarea noua poate fi montata direct pe tabla existenta, insa sunt si cazuri in care trebuie montata intre cele doua invelitori o folie anticondens.

Avantajul tiglei metalice (daca se doreste schimbarea acoperisului cu o astfel de invelitoare) o reprezinta greutatea redusa a acesteia. Indiferent ce varianta vei alege (tabla plana, tabla faltuita, tabla cutata, tigla metalica) ai nevoie de avizarea unui profesionist pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere.

Inainte de a achizitiona oricare din invelitorile mai sus mentionate, sfatuieste-te cu echipa de montatori. Doar ei iti pot spune ce probleme are actualul acoperis, daca este nevoie sa se schimbe si astereala sau numai invelitoarea.

Noi va putem oferi toata gama de invelitoari de acoperisuri la preturi corecte! Oricare ar fi alegerea ta in privinta culorii sau modelul invelitorii, poti fi sigur ca acoperisul va fi pregatit sa faca fata trecerii timpului. Acoperisul trebuie sa se integreze perfect cu arhitectura si coloristica locuintei, ia noi putem sa te sfatuim in a face o alegere informata.

Datorita faptului ca livram oriunde in tara cu transport gratuit oricine poate trimite schita acoperisului pentru a primi o oferta personalizata.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!
BiancaBianca GhițăCristina 2Cristina GogiaStelaStela StanFirutaFiruța PușcăCosminCosmin DrăghiciPetrePetre Bițeanu

ElenaElena Tatu

0784.433.8420784.433.8520784.433.8440784.433.8480784.433.8450766.065.6650784.433.851
bianca.ghita@vindem-ieftin.rocristina.gogia@vindem-ieftin.rostela.stan@vindem-ieftin.rofiruta.pusca@vindem-ieftin.rocosmin.draghici@vindem-ieftin.ropetre.biteanu@vindem-ieftin.roelena.tatu@vindem-ieftin.ro

Transport gratuit oriunde in Romania

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):