Acoperisuri in Bucuresti, Iasi, Constanta – de ce sa cumperi online?

E-commerce-ul din Romania a avut o crestere semnificativa in ultimii ani, marturie stau multitudinea de magazine online prezente, pe diferite segmente de piata.

Principalii clienti care prefera cumparaturile online sunt persoanele fizice sau juridice care nu au timp sa alerge dupa oferte in hipermarketuri si magazinele DIY de specialitate.

Acest tip de magazine ofera acces la informatie, gama variata de produse si simplitate cu care se pot achizitiona produsele intr-un timp foarte scurt. Astfel ca acum fiecare potential client poate cumpara online indiferent de orasul in care locuieste.

De ce sa cumperi online?

  • Este comod, simplu si rapid. Nu trebuie sa iesiti din casa si nu trebuie sa stati la cozi sau in aglomeratie. Puteti achizitiona orice pe indelete, din fata calculatorului.
  • Puteti analiza si compara imediat sute de oferte pentru acelasi produs, si sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine.
  • Atunci cand faceti cumparaturile online, activitatea in sine devine mult mai relaxanta, pentru ca este mult mai organizata.

  • Preturile sunt de obicei mult mai mici decat in magazinele de specialitate.

  • Livrarea este rapida, direct acasa sau pe santierul dvs.

Locuiti in Bucuresti si doriti sa cumparati din Rm. Sarat? Nu este nicio problema, printr-un simplu click puteti cumpara orice, oricand.

De aici a pornit si ideea portalului diviziadeacoperisuri.ro. Aceea de a oferi sansa tuturor clientilor care vor produse de calitate la preturi mici, livrate direct pe santierul/casa lor disponibile printr-un simplu click sau telefon. Portal ce simplifica cu mult vanzarea sistemelor complete de acoperisuri.

Clientul gaseste toti producatorii importanti de tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa intr-un singur loc, facand achizitionarea de sisteme de acoperisuri foarte usoara. Ce inseamna sistem complet de acoperisuri: invelitoarea acoperisului, sistemul pluvial, accesorii montaj (coame, dolii, parazapezi, borduri, holtsurub etc.)

Trimitand schita acoperisului pe site-ul nostru operatorii nostri vor face un calcul personalizat pentru fiecare client in parte, livrarea produselor fiind gratuita oriunde in tara.

Asa ca atunci cand doriti sa cumparati acoperisuri in Bucuresti, Botosani, Sibiu etc. este mult mai simplu sa cumparati online deoarece economisiti timp si bani, accesand direct portalul nostru diviziadeacoperisuri.ro.

Ce beneficii sunt daca achizitionati direct de pe site-ul nostru?

timp economisit;

servicii de consultanta pre si post vanzare de inalta calitate;

preturi mult mai mici pentru produse.

Cel mai ieftin acoperis este cel care corespunde tuturor cerintelor de tip estetic, functional si financiar.

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail comenzi@diviziadeacoperisuri.ro sau la numarul de telefon 0784 433 849.

Pentru a trimite formularul cu necesarul dvs., va rugam sa accesati linkul urmator https://diviziadeacoperisuri.ro/contact/.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozitele clasice. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Bianca Ghiță0784.433.842
Cosmin Drăghici0784.433.845
Stela Stan0784.433.844
Firuța Pușcă0784.433.848
Cristina Gogia0784.433.852
Petre Bițeanu0766.065.665

 

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):