Tu iti alegi acoperisul!

tu iti alegi acoperisul nou

Tu iti alegi acoperisul!

Tu iti alegi acoperisul indiferent de ceea ce spune lumea, noi doar te ajutam sa decizi ce ti se potriveste.

Daca accesezi site-ul nostru intentionat sau intamplator, trebuie sa stii ca aici gasesti toate materialele necesare pentru constructia, renovarea sau inlocuirea acoperisului tau, incepand de la produse pana la tutoriale „Cum să?.

Produse

 • In site-ul nostru ai acces la toate detaliile privind produsele, folosirea lor si aspectul acestora.

Contacte

 • Pagina de contacte a fost creata special pentru voi care doriti sa stiti exact cu cine vorbiti.

Blogul

 • Blogul nostru este mereu actualizat cu ce se mai intampla in industria acoperisurilor si tot felul de informatii folositoare.

Portofoliul

 • Portofoliul nostru se mareste pe zi ce trece cu lucrari finalizate.

Testimoniale

 • Testimonialele video primite de la clienti va arata comenzile livrate la domiciliul acestora si cat de multumiti au fost de serviciile noastre.

Preturile

 • Preturile le puteti vedea la pagina de preturi aflata in meniul principal aici fiind preturile tuturor produselor.

Showroom-uri

 • In aceasta pagina puteti vizualiza showroomurile din focsani si ploiesti unde sunt consultantii nostri specializati ce va pot ajuta sa va alegeti acoperisul. Suntem un brand national din ce in ce mai cunoscut si am aparut din nevoia de consultanta a multor persoane care nu au parte de aceasta in marile magazine si sunt nevoiti sa isi aleaga pe cont propriu materialele pentru acoperis facand posibile greseli neavand destule cunostinte privind materialele.

Aici poti avea acces la toate materialele de top pentru acoperisuri la un pret accesibil tuturor.

De ce va oferim aceste detalii te intrebi? Pentru ca si noi suntem ca voi, iar o mana de ajutor nu strica nici odata sau putem spune ca Ne pasă si vrem sa facem lumea un loc mai bun.

Daca acest anunt v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-ul nostru!

logodiviziadeacoperisuri

De ce sa iti cumperi acoperisul mai scump?

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Tel.: 0238 560 000

Toamna a venit, ti-ai pregatit acoperisul?

toamna a venit ipuaasf

Toamna a venit, ti-ai pregatit acoperisul?

Toamna a venit, orice acoperis trebuie sa fie ingrijit si pregatit pentru anotimpurile reci.

Toamna fiind foarte multa ploaie, ai nevoie de un sistem pluvial rezistent la cantitati mari de apa si care sa nu se infunde usor cu frunzele aramii cazute din copaci.

 • Sistemul pluvial trebuie curatat periodic de frunze, praf si tot ce se aduna pe timpul verii in acesta.
 • Daca este infundat trebuie introdus un furtun cu jet foarte puternic de apa in interiorul burlanului si eventual ajutata desfundarea cu o prajina.
 • Iar la final daca acestea sunt prea infundate si nu se mai poate face nimic este nevoie de o inlocuire a burlanelor.

Acoperisul ar avea si el nevoie de o schimbare, avand in vedere ca frunzele cazute din copaci incep sa se innegreasca lasa urme si daca ai o tabla de calitate inferioara sau tigla ceramica, acestea vor absorbi culorile putrede in timp ducand la un aspect neingrijit al acoperisului.

 • Poti pastra un aspect ingrijit al acoperisului prin vopsirea periodica a acestuia.
 • Daca nu este nevoie de vopsire, este recomandata intretinerea vopselei actuale cu solutii care le poti gasi in magazinele specializate.
 • Verifica intotdeauna ca acoperisul sa nu aiba fisuri, gauri si alte inconveniente care ar putea duce la infiltratii de apa prin acesta.
 • Petele pot fi scoase de pe suprafata acoperisului cu diferite solutii de curatare chiar daca acesta este un procedeu destul de greu.
 • O ultima alternativa in cazul in care petele persista este vopsirea acoperisului sau inlocuirea acestuia in cel mai rau caz.

Iarna acoperisul si sistemul pluvial pot ceda sub greutatea zapezii daca sunt de calitate inferioara.

Tigla metalica are foarte multe beneficii, cum ar fi pe timpul toamnei aceasta ramane mai mereu curata deoarece in momentul fabricarii a fost tratata cu tot felul de substante cu ajutorul carora sa nu ramana nimic pe ea.

Poti sa iti iei adio de la petele pe acoperis. Cum am mentionat si mai sus, in momentul in care a iesit din fabrica este pregatita pentru orice.

Este conceputa doar din materiale usoare si rezistente. In concluzie iarna nu aveti nici o grija.

Aspectul unui acoperis ingrijit va fi pastrat peste ani garantat.

Si pretul pentru tigla metalica este exagerat de mic avand in vedere beneficiile acesteia.

Daca acest anunt v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-urile noastre!

logodiviziadeacoperisuri

De ce sa iti cumperi acoperisul mai scump?

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Tel.: 0238 560 000

www.diviziadeacoperisuri.ro

www.diviziadepavaje.ro

www.vindem-ieftin.ro

www.diviziadefier.ro

Normativele privind materialele de construcţii se schimbă. Specialişti: „Atenţie la calitate!”

Normativele privind materialele de construcţii se schimbă. Specialişti Atenţie la calitate!

Normativele privind materialele de construcţii se schimbă. Specialişti: „Atenţie la calitate!”             

Unul dintre distribuitorii semnificativi de materiale pentru construcţii, Cosmin Răileanu (administratorul portalului www.vindemieftin.ro), consideră benefice aceste schimbări legislative, dar atrage atenţia că ele mai trebuie să fie şi aplicate.

„În ultimii ani, piaţa construcţiilor din România a fost sever afectată de criza economică globală, care a reprezentat o adevărată provocare pentru producătorii de materiale de construcţii. Piaţa materialelor de construcţii, care reprezintă aproximativ o treime din industria construcţiilor, a avut de suferit pe parcursul anilor de criză”, a declarat Cosmin Răileanu, pentru Mediafax.

Potrivit retailerului, din anul 2013 s-a observat o uşoară revenire a pieţei, datorită numărului mare de români care au început să îşi construiască locuinţe în afara oraşelor mari, fapt care a dus implicit la creşterea numărului de solicitări pentru materiale şi servicii în construcţii, în special pe perioada verii.

Mai mult, „românii plecaţi în străinătate s-au întors în ţară cu scopul de a construi case în care să poată reveni cu plăcere în vacanţe, acesta reprezentând un elan evident pentru piaţa de construcţii”.

„Aşteptările pieţei sunt ca orice produs vândut să fie însoţit de certificate de conformitate, de încercare, număr de identificare a lotului din care face parte şi multe alte cerinţe imperios necesare pentru a împiedica inducerea în eroare a clientului/beneficiarului şi, nu în ultimul rând, pentru calitatea construcţiei. Practicile neortodoxe la care recurg unii producători/distribuitori sunt generate de lipsa materiei prime în cantităţi suficiente pentru satisfacerea cererilor în timp util, unii recurg la achiziţii de la diferiţi furnizori nevalidaţi, ale căror garanţii sunt îndoielnice”, relatează specialistul.

„Cu paşi repezi ne apropiem de anul 2020; ar trebui să fim bine informaţi cu privire la ce cumpărăm. Problema este cu atât mai gravă, cu cât clientul neinformat riscă să-şi construiască o locuinţă sau chiar un centru de afaceri în neconformitate cu normativele (în vigoare sau în proiect), punându-şi în pericol chiar familia şi pe cei din jur. Acest proiect de lege este binevenit, dar numai dacă şi normele de aplicare vor fi implementate cu succes. Nerespectarea prevederilor ar trebui să atragă sancţiuni severe pentru a nu genera un precedent”, arată Cosmin Răileanu.

Un ajutor suplimentar ar fi eficient – în opinia retailerului – dacă toleranţa materialelor ar fi de maximum +/-1%, şi nu de 5%, cât este acum la unele produse. „Noi vindem şi ne confruntăm cu aceste situaţii zilnic, când clienţii ne cer un produs (să zicem plasă sudată de fi (n.n.- diametru) 8 mm; în depozite este disponibilă gata eco de 7,5 mm, dar la raft este prezentată fi 8mm (numit eco) şi sunt multe alte situaţii de acest gen, iar clientul plăteşte un preţ mare pentru un produs inferior”, semnalează retailer-ul.

„Salutăm iniţiativa autorităţilor de a reglementa piaţa materialelor de construcţii, mai ales în această perioadă de explozie a vânzărilor şi, implicit, a preţurilor. Sfătuim clienţii să fie atenţi la detalii şi la caracteristicile produsului ce urmează a fi achiziţionat. Detaliile fac diferenţa de preţ, dar mai ales de rezistenţă în timp.

Fiecare ofertă de produs ar trebui să prezinte caracteristici clare, iar la livrare lotul de producţie să fie trecut în actele de provenienţă a mărfii, în aşa fel încât să poată fi identificat cu uşurinţă”, atenţionează Cosmin Răileanu.

Pe piaţa românească există o gamă largă de magazine specializate pe materiale de construcţii, diferenţierea dintre acestea bazându-se pe elementele inovative aduse de fiecare magazin şi pe calitatea produselor puse la vânzare, dar mai ales în funcţie de preţuri şi oferte.

„Pe fondul creşterii semnificative a cererii produselor destinate construcţiilor (civile sau industriale), numeroşi producători au dezvoltat o gamă paralelă de produse pentru construcţii ale căror caracteristici nu sunt în conformitate permanentă cu standardele.

Factorii determinanţi pot fi puşi în sarcina monopolului diferitelor depozite locale sau al unor hipermarketuri de profil, care – prin condiţiile impuse – „forţează producătorul să aplice diminuări privind calitatea produselor”, mai arată specialistul.

În acest context, „clientul/beneficiarul, nedeţinând informaţii intrinseci privind politicile producţiei materialelor de construcţii, este derutat; practic, nu ştie ce cumpără”.

Dirijat fiind de lista produselor stipulate în proiect, cu carateristici clare, „totuşi în momentul achiziţiei influenţa preţurilor, ca şi a reclamelor, îl îndreaptă către produse cu abateri calitative consistente, neprevăzute în declaraţiile de conformitate (…)

În acest context se discută noul normativ de urgenţă cu privire la producerea şi comercializarea materialelor de construcţii”, conchide specialistul.

Hotărârea de Guvern 668/2017, privind comercializarea produselor pentru construcţii, publicată în Monitorul Oficial din 20 septembrie, va schimba regimul de certificare a acestor materiale. Normativul va intra în vigoare pe 18 noiembrie, semnalează specialiştii din domeniu, consultaţi de Mediafax.

„HG 688/2017 intră în vigoare la 18 noiembrie 2017 (la 60 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial), dată la care HG 622/2004 îşi încetează aplicabilitatea”, se arată într-un document al Asociaţiei Producătorilor de Materiale de Construcţii din România (APMCR).

Faţă de prevederile anterioare, HG 668/2017 cuprinde – potrivit APMCR – următoarele principale noutăţi:
– Pentru un produs care face obiectul unui standard sau document de standardizare nearmonizat se utilizează schema de certificare echivalentă sistemului de evaluare şi verificare a constanţei performanţei prevăzut de Decizia Comisiei Europene referitoare la evaluarea şi verificarea performanţei produsului în cauză;

– Dacă pentru produsul în cauză nu a fost emisă o Decizie a Comisiei Europene, se va utiliza schema de certificare echivalentă sistemului 4 de evaluare şi verificare a constanţei performanţei, adică evaluarea şi verificarea efectuată de către fabricant [art. 10 alin. (2) si (3)];
– Produsele evaluate şi verificate potrivit unui agrement tehnic în construcţii se pun la dispoziţie pe piaţă însoţite de declaraţia de conformitate cu agrementul tehnic respectiv [art. 14 alin. (1)];
– Declaraţia de conformitate cu un standard sau document de standardizare nearmonizat sau agrement tehnic în construcţii se redactează conform prevederilor seriei de standarde SR ISO/CEI 17050 şi cuprinde, în plus, performanţele determinate şi verificate potrivit referenţialului aplicat [art. 12 alin. (1) si (2); art. 15 alin. (1) si (2)];
– Declaraţiile de performanţă sau de conformitate aferente produselor care conţin substanţe menţionate ca periculoase în Regulamentul (CE) nr. 1907/2006 trebuie însoţite de fişele cu date de securitate întocmite de fabricant [art. 8 alin. (3); art. 12 alin. (4); art. 15 alin. (4)];
– Dovada deţinerii în mod legal, de către emitentul declaraţiei de performanţă/conformitate, a specificaţiei tehnice de referinţă menţionată în declaraţia în cauză [art. 8 alin. (2)].

Daca acest anunt v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-urile noastre!

logodiviziadeacoperisuri

De ce sa iti cumperi acoperisul mai scump?

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Tel.: 0238 560 000

www.diviziadeacoperisuri.ro

www.diviziadepavaje.ro

www.vindem-ieftin.ro

www.diviziadefier.ro

Sisteme pluviale complete: Stiai că?

sisteme pluviale complete

Sisteme pluviale complete

De ce este indicat sa cumperi sisteme pluviale complete si nu cele handmade de la meseriasi.

Sistemele pluviale complete contin toate cele necesare pentru completarea sistemului si montarea acestuia. Pe cand sistemele pluviale create de meseriasi sunt incomplete, de proasta calitate si va pot pacali adaugand piese cumparate din comert care pot fi de culori asemanatoare, dar totusi diferite prin nunanta si mai prost calitative pe partea rezistentei impotriva apei.

Acestea pe langa rezistenta mica impotriva conditiilor meteo pot fi si de diferite grosimi insesizabile cu ochiul liber, dezechilibrand sistemul pluvial, in timp fiind vizibile aceste efecte prin denivelari, scurgeri de apa in timpul ploilor prin locuri neprevazute si multe altele.

Meseriasii te pacalesc pentru a ramane cu piese prin montarea necorespunzatoare a sistemului pastrand carlige si alte piese pentru a le vinde in alta parte, aceste lucruri resimtindu-se pe viitor prin aplecarea sistemului pluvial din cauza greutatii apei.

Comandand online, sistemele pluviale pot fi mai ieftine si mai bune din punct de vedere calitativ fata de cele din depozite, hypermarketuri si de la meseriasi.

Acestea fiind transportate de la producator direct la domiciliu, pachetul fiind 100% complet, nu vei avea problem la montarea acestuia si deficit de piese.

Tu ce spui? Continui sa cumperi din depozite unde marfa sta poate si 10 ani pana este vanduta si de la meseriasi care tot timpul ne pacalesc? Sau comanzi online mai ieftin, beneficiind de marfa intotdeauna facuta pe comanda si de calitate superioara?

 

Daca acest anunt v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-urile noastre!

logodiviziadeacoperisuri

De ce sa iti cumperi acoperisul mai scump?

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Tel.: 0238 560 000

www.diviziadeacoperisuri.ro

www.diviziadepavaje.ro

www.vindem-ieftin.ro

www.diviziadefier.ro

Tigla metalica sau Tigla ceramica

tigla metalica o817rj1ymrf01

Tigla metalica și de ce a fost inventată.

image_19296Tigla metalică s-a raspundit foarte mult in ultima perioada, aceasta avand foarte multe beneficii pe langa aspectul acesteia foarte atragator, dar totusi clasic.

Aplicand tigla metalica pe acoperisul tau poti beneficia de rezistenta sporita a acestuia deoarece tigla metalica nu este la fel de grea ca tigla ceramica.

Culorile acesteia se pastreaza la fel de bine pe viitor ca si cele a tiglei ceramice. Diferenta este ca ceramica se deterioreaza in timp de la expunerea indelungata la soare si nu mai arata asa de bine dupa o perioada, plus ca aceasta se pateaza si foarte usor.

Montarea tiglei metalice este o joaca de copii, in comparatie cu cea ceramică, montandu-se foarte simplu si rapid. Diferenta intre acestea fiind timpul de aplicare:Tigla-ceramica

Tigla metalica: cateva ore.

Tigla ceramica: cateva zile.

Si gandeste-te numai la diferenta de pret al tiglei metalica / buc. si tigla ceramica / buc.

Economia face o diferenta mare aici, calitatea tiglei metalice este mai mare decat cea a celei ceramice dar pretul este mai mic.

Banii sunt foarte importanti in zilele noastre, asa ca de ce sa nu economisim cand ni se ofera sansa?

Tu ce spui? Economisesti pentru alte planuri sau continui ca ceilalti?

 

Daca acest anunt v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-urile noastre!

logodiviziadeacoperisuri

De ce sa iti cumperi acoperisul mai scump?

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Tel.: 0238 560 000

www.diviziadeacoperisuri.ro

www.diviziadepavaje.ro

www.vindem-ieftin.ro

www.diviziadefier.ro