Care este cel mai ieftin acoperis ?

Cand doriti sa construiti o casa care sa reziste in timp dar care in acelasi timp sa va asigure si confortul optim, trebuie sa puneti la punct si problema unui acoperis capabil sa reziste indiferent de starea vremii si de factorii care pot duce la deteriorarea acestuia.

Cand vine vorba de acoperis, in primul rand trebuie sa ne gandim la partile componente, si mai apoi la forma, culoare si dimensiuni. Asadar, cele mai avantajoase materiale folosite sunt sindrila bituminoasa, tigla metalica sau tigla ceramica.Acestea se diferentiaza prin caracteristicile individuale, si trebuie sa fie conforme nevoilor dumneavoastra si sa se potriveasca constructiei.

Tigla metalica confera o rezistenta superioara fata de celelalte doua optiuni datorita componentei sale din otel de calitate superioara. Are o greutate redusa, implicit costuri mai mici, asigurand protectie la infiltratii. Este o alegere potrivita atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari, fiind disponibila intr-o gama variata de culori si nuante.  Nunate clasice sau moderne, cu mai multe variante de acoperire (strat lucios sau mat), si diverse accesorii pentru a asigura un acoperis deopotriva elegant si eficient. Aceasta prezinta insa si anumite dezavantaje cum ar fi inferioritatea caracteristicilor termice si amortizarii fonice.

Pe de alta parte, tigla ceramica este una dintre cele mai evoluate invelitoare. Desi pentru acest tip de tigla sunt necesare tigle de conexiune, coama de aerisire, tigle de aerisire, tigle de margine(stanga sau dreapta), coame, prezinta numeroase avantaje. Pe langa faptul ca este considerat cel mai longeviv tip de tigla (80-120 ani) , prezinta rezistenta la ciclurile inghet-dezghet, gheata, vant, ploi acide, incendii, izolare termica si fonetica, protectie impotriva razelor UV. In functie de procedeul de fabricatie, tiglele ceramice sunt trase sau presate. Mai putin avantajos este faptul ca tigla ceramica are o greutate mai mare fata de celelalte doua, necesitand o structura de lemn a acoperisului in conformitate cu aceasta.

Spre deosebire de concurentele sale, sindrila bituminoasa este o placa cu forma si model regulat cu insertie din fibra de sticla si continut de bitum oxidat. Sindrila butuminoasa este potrivita in cazul acoperisurilor tip sarpanta. Este o alegere avantajoasa mai ales in cazul sarpantelor cu o capacitate portanta limitata dar si in cazul acoperisurilor cu forma curbata si prezinta rezistenta la vant si zapada. Un dezavantaj ar fi faptul ca nu asigura un strat de ventilatie intre invelitoare si astereala. De asemena, este si usor imflamabil.

Preturile difera in functie de dimensiunile acoperisului si de alegerile clientului in ceea ce priveste forma, culoarea si materialul ales.

Cel mai ieftin acoperis este cel care corespunde tuturor cerintelor de tip estetic, functional si financiar.

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail comenzi@diviziadeacoperisuri.ro sau la numarul de telefon 0784 433 849.

Pentru a trimite formularul cu necesarul dvs., va rugam sa accesati linkul urmator https://diviziadeacoperisuri.ro/contact/.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

BiancaBianca GhițăCristina 2Cristina GogiaStelaStela StanFirutaFiruța PușcăCosminCosmin DrăghiciPetrePetre Bițeanu
0784.433.8420784.433.8520784.433.8440784.433.8480784.433.8450766.065.665

Oferim transport GRATUIT oriunde in Romania!

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):