Cele mai ciudate acoperisuri din lume

Hang Nga Guesthouse, Vietnam  The Crazy House

(Casa Nebuna)

Si-a deschis usile pentru prima oara in 1990 in Da Lat, Vietnam. Casa este realizata de arhitectul Dang Viet Nga. La inceput casa era descrisa ca fiind ”Casa nebuna” de vizitatori si de atunci asa i-a ramas numele, existand chiar un  semn de bine ai venit cu acest nume. Forma sa este neobisnuita, sub forma de copac, fiind descrisa ca o ” casa de poveste”.

Arhitectura casei a adus foarte multi vizitatori, datorita formelor ciudate care amintesc de Antoni Gaudi, Salvador Dali and Walt Disney. Dang Viet Nga spunand chiar ca inspiratia sa a fost data de natura, mediul inconjurator.

Galerie imagini

Kunsthaus Graz, Graz, Austria

Aceasta cladire a fost terminata in 2003, Kunsthaus Graz este pe atat de ciudata pe atat de interesanta. Vizitatorii impreuna cu arhitectii i-au dat un nume pe masura infatisarii ”Extraterestrul prietenos”. Cladirea a fost realizata de arhitectii Peter Cook si Colin Fournier, optand pentru o arhitectura moderna, futurista.

Galerie imagini

Sheep And Dog Buildings, Tirau, New Zealand

(Oaia si Cainele)

Tirau este un oras mic [populatie 732,2006 locuitori] in Waikato, regiune din Noua Zeelanda. Incet, incet, aceasta comunitate de fermieri a inceput sa genereze sume importante de bani datorita turismului. Orasul a fost in scadere in sec. 20, insa incepand cu anii 1980 a avut o crestere semnificativa in special datorita noilor constructii.

Cele mai cautate sunt cu siguranta casa ”Oaie” si casa ”Caine”. Asa cum le spune si numele, casele intruchipeaza animalele descrise. Lasam imaginile sa-si spuna povestea.

Galerie imagini

The Mushroom House, Cincinnati, Ohio, USA

(Casa Ciuperca)

”Casa Ciuperca” se localizeaza in Hyde Park ,Cincinnati, Ohio. Aceasta casa a fost construita de arhitectul Terry Brown. A creat cladirea impreuna cu ajutorul studentilor de la universitatea Cincinnati Brown. Constructia a fost realizata din mai multe tipuri de materiale: lemn, sticla si metal.

Galerie imagini

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail comenzi@diviziadeacoperisuri.ro sau la numarul de telefon 0784 433 845.

Pentru a trimite formularul cu necesarul dvs., va rugam sa accesati linkul urmator https://diviziadeacoperisuri.ro/contact/.

 

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozitele clasice. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Bianca Ghiță0784.433.842
Cosmin Drăghici0784.433.845
Stela Stan0784.433.844
Firuța Pușcă0784.433.848
Cristina Gogia0784.433.852
Petre Bițeanu0766.065.665

 

 

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):