De ce sa alegi un Gard din Sipca Metalica?

Gardul reprezintă un element estetic esențial de care trebuie să ținem seamă atunci când dorim să realizăm amenajarea exterioară a casei noastre. Pe lângă acest aspect important, gardul este și un element de siguranță, dar și de delimitare a proprietății sau a grădinii.

Ai avut un gard din scândură de lemn care în timp s-a deteriorat și te gândești să îți înfrumusețezi aspectul casei printr-un gard nou? Ai multe nedumeriri și nu știi care este varianta cea mai bună, de calitate și rezistentă în timp? Toate aceste lucruri le vom detalia în acest articol!

 

Ție ce tip de Gard ți se potrivește?

Înainte de a începe lucrarea de construcție a unui gard trebuie să te gândești la tipul de material pe care îl vei folosi, dar și asupra stilului pe care îl preferi.
În funcție de buget și de design există multe tipuri de material din care poți alege pentru a-ți construi gardul dorit.

 

Stilul pe care îl preferi este și acesta foarte important în alegerea unui gard . În funcție de stilul casei si de amenajarea grădinii poți alege între următoarele tipuri de garduri  :

        -Gardurile rustice – în construcția lor sunt folosite mai multe materiale dintre care amintim lemnul, piatra, chiar și metalul cu diferite modele și ornamente.

      – Gardurile moderne  – termenul ,,modern’’ nu se referă neapărat asupra tipului de material folosit, ci mai degrabă asupra culorilor și designului pe care le preferi. Acestea sunt

diferite datorită materialelor care sunt dispuse orizontal (lemn, cărămidă, beton, metal-fier forjat).

 

Iată câteva exemple de tipuri de garduri care sunt construite din materiale diferite:  garduri din tablă,  garduri din lemn, garduri din piatră, garduri din cărămidă, garduri din plasă bordurată, garduri de plasă cu piatră mărunțită, garduri din PVC, garduri din beton, graduri din Fier Forjat.     

 

Fie că este vorba despre un stil de gard modern sau un stil rustic, cel mai important lucru este ca stilul să se plieze nevoii tale!

Când te gândești la alegerea tipului de Gard dorit urmează acești 4 PAȘI :

PASUL 1 – Cu toții ne dorim un gard care să limiteze privirile trecătorilor de pe stradă, așa că intimitatea ocupă un loc foarte important.

PASUL 2  – Siguranța pe care ne-o oferă gardul ales vine în sprijinul continuității sistemelor de siguranță instalate și mărește eficiența acestora. Gardul ales trebuie să aibă o construcție solidă, și o înălțime adecvată.

PASUL 3 – Designul în amenajarea exterioară a casei trebuie avut în vedere atunci când dorim să achiziționăm un anumit tip de gard. Fie că este vorba de culoarea fațadei casei, ori a pavajului curții sau a acoperișului toate acestea trebuie să fie asortate cu culoarea gardului pentru a crea un aspect vizual și estetic atrăgător.

PASUL 4 – Atunci când dorim achiziționarea unui gard trebuie să analizăm și bugetul de care dispunem și pe care dorim să îl investim.

Cu Materiale de Construcții Premium și la Preț de Fabrică îți poți construi Gardul dorit!

Te-ai decis asupra tipului de gard pe care îl dorești, însă nu știi ce material să folosești? Ai vrea să fie un material rezistent, la un preț accesibil și să fie estetic plăcut în același timp? Noi îți sugerăm o variantă modernă și anume cea a ȘIPCII METALICE.

 

ȘIPCA METALICĂ reprezintă soluția eficientă și durabilă de a putea construi gardul dorit la un preț accesibil și fără multe ustensile.  Faltul lateral și nervurile longitudinale oferă o rezistență foarte mare la deformarea mecanică.

Șipca metalică este fabricată din bandă metalică pe linie de profilare automată, materia primă fiind tabla zincată prevopsită. Poate avea diferite grosimi și forme (rotundă sau ascuțită) și se găsește într-o gamă diversificată de culori și finisaje, putând fi debitată la dimensiunea dorită de client. Câteva dintre finisajele acesteia sunt : Lucios, Mat, Quartz sau finisajul Grande Mat.

 

De ce să alegi Șipca Metalică?

-este rezistentă la șocuri sau îndoire;
-are un preț accesibil
-are un aspect estetic atrăgător;
-este ușor de asamblat (prin autoforante sau popnituri ,uneori și prin sudură).

Ți-ai consumat energia căutând șipcă metalică în depozite ? Ai irosit timpul negăsind un preț potrivit bugetului tău?

Accesează https://vindem-ieftin.ro  și vei găsi CEA MAI BUNĂ OFERTĂ DE  PREȚ !

Dacă preferi calitatea superioară a Șipcii Metalice Premium sau pe cea a Șipcii Metalice Standard, noi suntem la un click distanță de tine!

 

 

"Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am avut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!"

Vezi mai mult in clipul video

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

"Recomand cu cea mai mare incredere sa achizitionati de la ei..."

Vezi mai mult in clipul video!

"Descarcare Sistem Complet Acoperis- Stoica- C.A. Rosetti

Recomand Divizia de Acoperisuri..."

Vezi mai mult in clipul video!

 

Daca ti-a placut acest articol da like & share sa afle si prietenii tai!

De ce sa iti cumperi acoperisul mai scump din depozite si hypermarketuri?

Vezi oferte pentru alte materiale de constructii CLICK AICI!

Comanda online mai ieftin si economiseste 10-15% la acoperisul tau!

 Tel.: 0784 433 851

     0784 433 845

    0238 560 000

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):