De ce sa iti cumperi mai scump acoperisul?

Divizia de Acoperisuri a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostri cel mai bun pret pentru acoperisul lor in raport cu calitatea solicitata si cele mai bune servicii: call center, consultanta in achizitii, livrare la domiciliu, garantii si certificate de calitate, debitari conform schitei acoperisului si posibilitatea de a afla oricand starea comenzii tale.

Echipa noastra a fost creata sa raspunda prompt fiecarei solicitari indiferent de complexitatea necesarului trimis. Avand aceasta politica fata de client structura unei ofertari este simpla: conform schitei si specificatiilor tehnice dorite de client cautam cea mai buna oferta pentru necesar; negociem pentru ca in final produsele de care aveti nevoie sa fie achizitionate la cel mai mic pret.

Astfel, devenim pentru clientii nostri un partener de incredere si un aliat in a gasi cel mai mic pret pe categoria de produs. De ce sa pierdeti timpul cautand cel mai bun pret, cand puteti gasi totul sub acoperisul aceleiasi divizii?

Ceea ce am realizat a fost sa reunim producatorii consacrati de tabla cutata si lisa, tigla ceramica si de beton, sindrila bituminoasa, astfel incat sa va putem oferta toata gama de acoperitori, sisteme pluviale si accesorii pentru acoperis (suruburi, folie anticondens, borduri fronton, borduri fronton sub tigla, sort de streasina, dolie, racord de perete, parazapezi, capace de coama, inchidere coama, ruperea pantei, fixarea placilor pe zid, banda etansare, aluband – banda bituminoasa adeziva).