Intrebari frecvente

Suntem siguri ca ai intrebari si temeri in ceea ce priveste cumpararea unui acoperis online. Iata cele mai frecvente intrebari de care ne-am lovit in relatic u clientii nostri.

Nicuna! Acoperisul va ajunge la tine fara niciun cost suplimentar. Livram gratuit oriunde in Romania.

Colegii de la departamentul de vanzari iti vor trimite factura proforma pe care o vei achita integral la orice sucursala Bancpost sau online prin online banking.

Ne straduim sa livram in cel mult 72 de ore oriunde in tara. In cazul in care comanda va intarzia din orice motive te vom contacta imediat pentr a-ti aduce la cunostinta. 

Foarte sigur. Niciuna din datele tale nu vor fi divulgate fara acordul tau. Vei primi ceea ce ai comandat in termen de maxim trei zile de la plata efectuata.

Dupa ce ai acceptat oferta si ai platit factura proforma, noi vom trimite marfa la adresa mentionata de tine. Vei primi impreuna cu acoperisul si accesoriile acestuia si certificatele de garantie.

Sigur ca da. Dupa ce ai primit marfa acasa vei primi in cel mai scurt timp si factura fiscala pe e-mail. Daca doresti s-o primesti pe fax, posta sau curier te rog sa specifici acest lucru agentului care se ocupa de comanda ta.