Invelitori acoperisuri – durabile si aspectuoase

Acoperisul este fara indoiala cea mai importanta parte din casa ta , ceea ce inseamna ca trebuie construit bine. Expertii recomanda sa fie inlocuit oriunde de la 20 la 100 de ani , in functie de modul în care este construit . Fie ca sunteti la etapa de a construi casa de la zero sau pur si simplu in cautarea de a reinnoi un acoperis vechi , aici sunt cinci dintre materialele cele mai comune pentru construirea unui acoperis.

Betonul

Betonul este una din cele mai populare dintre materialele pentru realizarea unui acoperis. Creat cu o saltea din fibra de sticla , care este apoi acoperit cu granule de minerale si asfalt , acest material este durabil si practic, de multe ori disponibil pentru trei sau mai multe generatii. Tigla de beton poate fi instalata rapid si poate fi usor de inlocuit sau reparat.

Tigla ceramica

Tigla ceramica este de obicei folosit pentru case in stil spaniol si in stil colonial . De obicei facut din lut sau ceramica, acest material este greu si dificil de instalat , dar incredibil de durabil. Tigla de acoperis vine intr-o gama larga de culori si, desi este destul de costisitoare, este la un raport calitate-pret excelent avand in vedere longevitatea acoperisului.

Lemnul

Acoperisurile din lemn sunt de obicei facute din pin sau cedru. Si desi se potrivesc cu orice climat , acoperisurile din lemn au nevoie de intretinere regulata si, de obicei au doar o speranta de viata de doar 25 de ani . Acoperisurile din lemn sunt destul de greu de intretinut si montat, insa desi nu sunt la fel de costisitoare ca alte materiale, tot pot fi la un pret destul de mare.

Ardezia

Ca piatra naturala, ardezia este o optiune extrem de frumoasa si practica pentru acoperisuri. Este extrem de rezistenta si poate dura pana la 100 de ani , este de asemenea unul dintre materialele de acoperire mai scumpe si pot fi incredibil de dificil, costisitor și consumatoare de timp pentru a fi montata.

Metal

Acoperisul din metal a lovit piata acoperisurilor deoarece este un material destul de ieftin, robust si atractiv. Ca si ardezia , acoperisurile metalice sunt rezistente la foc si la orice vreme, fiind materialul perfect pentru proprietarii de case care locuiesc in zone cu temperaturi extreme.

Un alt plus este faptul ca acoperisurile metalice sunt rezistente la insecte, si au o durata de viata de pana la 50 de ani .

 

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):