Livrarea tuturor produselor comandate pe site-ul www.diviziadeacoperisuri.ro se realizeaza doar de la producatorul ales de catre client. La receptia si depozitarea marfii va rugam sa tineti cont de  urmatoarele aspecte:

 1. Va rugam sa verificati cu atentie daca cantitatile specificate in avizul de insotire a marfii, corespund cu marfa care a fost livrata. In cazul in care constatati eventualele lipsuri sau deteriorari va rugam sa intocmiti un proces verbal in care sa mentionati aceste nereguli sau sa notati aceste nereguli pe foaia de parcurs a transportatorului si sa confirmati prin semnatura.
 2. In vederea descarcarii marfii, se recomanda sa utilizati curele speciale sau descarcarea sa fie realizata cu ajutorul unui motostivuitor cu brate protejate, care sa nu permita zgarierea. In cazul descarcarii manuale este interzisa mutarea prin alunecare, pe orizontala a foilor de tabla. Foile de tabla trebuie mutate pe vertical si trebuie sa tineti cont ca la descarcare trebuie sa fie prezente un numar corespunzator de persoane.
 3. Lubrifierea si pasivizarea tablei zincate reprezinta o forma de protejare impotriva coroziunii albe dar numai pe durata transportului si nu a depozitarii.
 4. Tabla ambalata in pachete sau rulourile de tabla nu se recomanda a fi depozitata in aer liber sau in incaperi cu umiditate crescuta sau cu temperaturi variabile. Trebuie sa aveti o deosebita atentie in situatia in care descarcarea se efectueaza pe perioada de iarna sau in cazul in care marfa se descarca in depozite incalzite. In caz contrar, ar putea aparea procesul de condens al aburilor(absortia umiditatii din atmosfera), care duce la aparitia unor pete albe de coroziune pe suprafata tablei zincate si pete pe suprafata tablei prevopsite. Este interzis sa permiteti infiltrarea vaporilor de apa pe suprafata tablei, foile de tabla trebuie astfel aranjate incat sa permita circulatia libera a aerului. Este interzisa depozitarea tablei in apropierea substantelor chimice, acide sau a altor substante agresive.
 5. Tabla zincata si tabla Aluzinc imediat dupa ce au fost livrate la locul de destinatie, trebuie despachetata, iar intre foile de tabla se recomanda sa amplasati despartitoare care sa permita circulatia libera a aerului si scurgerea apei.
 6. Tabla care urmeaza sa fie depozitata pe o perioada mai indelungata, trebuie verificata astfel: tabla zincata(aluzinc) trebuie lubrifiata cu un strat de ulei si depozitata in conformitate cu prevederile prezentate la punctul 5.
 7. Tabla prevopsita ambalata in ambalaje de fabrica nu trebuie depozitata pe o perioada mai lunga de 3 saptamani de la data productiei. Dupa aceasta perioada, ambalajul trebuie numai decat indepartat, iar foile de tabla trebuie separate prin intermediul despartitoarelor in asa fel incat sa permita circulatia libera a aerului. Perioada maxima de depozitare nu trebuie sa depaseasca  6 luni de la data productiei, in caz contrar garantia este pierduta.
 8. In cazul in care foile de tabla sunt receptionate cu masina proprie, transportatorul trebuie sa aiba in vedere faptul ca acestea trebuie ferite de umiditate si protejate impotriva deteriorarilor.
 9. Tabla prevopsita acoperita cu folie de protectie supusa actiunii razelor solare sau actiunii umiditatii, poate sa suporte deteriorari, de aceea se recomanda ca dupa montarea foilor de tabla sa se indeparteze imediat folia.
 10. Dupa finalizarea montajului se recomanda curatarea suprafetei tablei de impuritati ce se pot aseza in timpul montajului.
 11. Eventualele reclamatii care apar in urma depozitarii necorespunzatoare o sa fie refuzate.