Bilka

Este o companie 100% romaneasca, specializata in productia si dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica, sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale.

BLITZ PROFIL

Este producator in domeniul sistemelor de invelitori metalice tip tigla metalica pentru acoperis, tabla cutata pentru pereti si hale industriale, precum si intreaga gama de accesorii pentru acoperisuri.

Novatik

Incepand cu iunie 2012, Final Distribution produce sistemul complet pentru acoperisuri Novatik, format din tigla metalica in panouri mici, folie anticondens si sistem de drenaj.

BlachoTrapez

Unul din cei mai mari producatori de materiale pentru acoperisuri din Polonia.

Gerard

Tiglele premium Gerard pentru acoperis au in acest moment cea mai mare garantie de pe piata invelitorilor, fiind garantate de producator pentru 50 de ani.

RoofArt

Cu o experienta de peste 15 ani in piata, ROOFART Rainwater Systems este astazi un Grup regional de companii care elaboreaza, produce si distribuie sisteme complete de invelitori: tigla metalica Umbrella, jgheaburi si burlane marca Scandic si alte accesorii specifice destinate acoperisurilor.

Viking Pruszynski

Este compania romaneasca ce face parte din grupul Blachy Pruszynski, cel mai mare producator de invelitori metalice si sisteme de fatade din Polonia si unul din cei mai mari producatori la nivel European.

Tondach

Este parte a grupului Wienerberger, a carui poveste de succes a inceput in urma cu peste 195 de ani, in Austria.

Fakro

Este unul dintre cei mai mari producatori de ferestre de mansarda si scari modulare.

Dakea

Dakea are o garantie mai mare, mai multe trasaturi si beneficii si un pret mai mic.

Wetterbest

In prezent, procesul de productie din fabrica Depaco® de la Baicoi se desfasoara pe mai mult de 30 linii automate: pentru tigla metalica cu diverse profiluri, pentru tabla cutata de 4 tipodimensiuni, pentru sistemul de jgheaburi si burlane si pentru tabla faltuita.

Bramac

Fondata in 1966 ca „Bramac fabrica de tigle GmbH“, a devenit „Bramac Dachsysteme International GmbH“ prezenta, la inceputul mileniului al treilea in multe tari din Europa centrala si de est, cunoscuta ca un ofertant puternic si inovativ in sectorul invelitorilor.

Impro

Va prezinta tigla de tabla modulara Zet.

Tigla din tabla modulara Zet® este un produs pentru care s-au utilizat o serie de solutii inovatoare.

Ruukki

Produce acoperisuri in Finlanda de peste 50 de ani. Produsele sunt fiabile, au o durata lunga de viata si sunt insotite de certificate CE.