Sageac sau pazie din PVC si lemn

Dupa montarea acoperisului, este necesar sa stiti pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru finalizarea lucrarii. Solutia ideala pentru realizarea acestui lucru este montarea unui sageac(din pvc sau din metal), indiferent de structura acoperisului. Acesta infrumuseteaza atat aspectul acoperisului dumneavoastra si asigura si o ventilare adecvata.

Sageacul se monteaza in zona de sub streasina, un loc greu accesibil, dar un avantaj al acestui produs este faptul ca nu necesita intretinere in timp, aproximandu-se o durata de viata de minimum 50 de ani.

Sageacul pentru stresini si terase a devenit o necesitate deoarece intretinerea stresinilor sau tavanelor teraselor constituie o munca costisitoare atat din punct de vedere fizic cat si financiar.

Sageacul din PVC ofera atat o buna protectie asupra zidariei dar si o ventilatie corespunzatoare a acoperisului, si este proiectat pentru alinierea streasinilor. Sageacul de tip lemn este rezistent la umezeala, previne formarea mucegaiului si protejeaza acoperisul impotriva daunatorilor.

Pe langa functia estetica, sageacul are si o functie tehnologica de inchidere, astfel protejand sarpanta acoperisului si constructia de zapada, infiltratii, vant puternic. Sageacul are asadar un rol important si anume inchiderea sarpanei si invelitorii casei, fiind o parte integranta din invelitoare.

Sageacurile, concepute atat din lemn cat si din PVC, au devenit solutia atat pentru problema estetica cat si pentru problema practica a montarii acoperisului. Cand vine vorba de parte estetica, acopera capriorii iesiti in planul fatadei, protectia suplimintara fiind necesara pentru aceasta zona. De asemenea, prin montarea sageacurilor, se evita pierderea de caldura, dar se si asigura ventilatia, pentru a se putea elimina excesul de vapori ce pot afecta structura acoperisului.

Cromatica sageacurilor din PVC variaza in functie de fiecare producator in parte, variantele cele mai des intalnite fiind albul si nuantele ce imita lemnul, in conformitate cu tamplaria ferestrelor si usilor. Astfel, se realizeaza integrarea cromatica a sageacurilor, elementelor de prindere si pazii.

Avantajele sageacurilor din PVC consta in rolul de protectie si in finisajul deosebit. Fiind material impermeabil, trebuie asigurate orificii de ventilatie, in functie de marimea spatiului de sub invelitoare.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

BiancaBianca GhițăCristina 2Cristina GogiaStelaStela StanFirutaFiruța PușcăCosminCosmin DrăghiciPetrePetre Bițeanu
0784.433.8420784.433.8520784.433.8440784.433.8480784.433.8450766.065.665

Oferim transport GRATUIT oriunde in Romania!

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):