Sistemul pluvial – accesoriu important pentru acoperisul tau

Sistemul pluvial este important si obligatoriu pentru evacuarea controlata a apei de pe acoperisul tau.

Este foarte important sa se achizitioneze tot sistemul pluvial de la producator pentru a nu avea diferente de marime, grosime, culoare si pentru a avea accesoriile corespunzatoare grosimii tablei din care este confectionat sistemul pluvial.

In prezent avem de ales dintre doua tipuri de sisteme pluviale:

 • zincate cu o grosime de 0.45mm/0.50mm
 • colorate cu o grosime de 0.45mm/0.50mm/0.60mm.

Sistemul pluvial se gaseste in doua forme:

 • semirotund cu diametrul de 125mm/130mm sau de 150mm
 • rectangular cu diametrul de 125mm si 150mm

Sistem pluvial semirotund:

Sistem pluvial Roofart

Sistemul pluvial Roofart este astfel conceput sa-si pastreze un timp indelungat culoarea, avand un strat de protectie impotriva razelor UV. Deasemenea este extrem de rezistent si folosit in zonele cu umiditate sportita a aerului.

Acesta este de patru tipuri:

pvc-1

extra pvc

zinc-1

scandic zinc

sistem-copper

scandic cooper

prelaq

scandic prelaq

Sistem pluvial Bilka

Sistemul pluvial Bilka este compus din 14 elemente care se imbina perfect pentru a nu permite apei pluviale sa se prelinga pe peretii casei. Fiecare element are un rol important motiv pentru care va recomandam sa verificati ca sistemul pluvial, pe care il achizitionati sau pe care l-ati montat deja, cuprinde toate elementele ilustrate in imaginea de mai jos.

O alternativa moderna la sistemul pluvial clasic, semirotund  este sistemul pluvial rectangular. Au aceleasi caracteristici, il gasim in diverse culori clasice sau moderne, din otel zincat, rezistenta, montaj simplu si usor de realizat. Avantaje: ofera o mai mare capacitate de evacuare a apei.

sist-bilka

 

 

Sistem pluvial Novatik:

Sistemul de jgheaburi si burlane rectangulare Novatik Quadra este o alternativa originala si moderna la sistemele pluviale clasice, semirotunde.

Jgheaburile Novatik Quadra au deschiderea de 127mm, iar sectiunea burlanului are dimensiunile 80mm x 50mm. Sistemul pluvial Novatik Quadra este realizat din acelasi material ca si Novatik Ronda.

Sistemul pluvial Novatik Quadra este de asemenea disponibil in dimensiuni mai mari, jgheabul avand deschiderea de 152 mm iar burlanul avand sectiunea de 80×50 mm. La acest sistem se poate opta si pentru burlan rotund cu diametrul de 87 mm.

1400569658

novatik quadra

Jgheaburile si burlanele Novatik Ronda sunt destinate proprietarilor care cauta un sistem pluvial cu aspect discret, traditional. Forma semicirculara a acestei game, precum si paleta de culori in tonuri naturale, respecta arhitectura oricarei fatade fara a o incarca. Caracteristica principala a sistemului pluvial Novatik Ronda isi arata si in acest caz beneficiile pentru aspectul fatadei care este mai bine protejata de revarsarile de apa, datorita formei particulare a jgheaburilor.

ronda_exploded

novatik_ronda_770

 

Sistem pluvial Ruukki

Sistemele pluviale Ruukki sunt confectionate din tabla de otel galvanizata la cald cu protectie  multistrat pe ambele fete. Prin stratul de protectie patentat, sistemele pluviale beneficiaza de o acoperire metalica unica, in care se imbina aspectul estetic atragator cu durabilitatea demonstrata.

Sistemul are garantia tehnica de 30 ani si de cea estetica de 20 ani.

1716-1

ruukki

Culorile sistemului pluvial Ruukki

sist-ruukki

 

Sistem pluvial Blachotrapez

obrobkiro

Sistem pluvial rectangular:

Designul sistemului pluvial rectangular a fost apreciat favorabil de catre majoritatea clientilor fiind considerat mai discret si mai elegant decat varianta clasica semirotunda.

Sistemul rectangular este realizat din acelasi material ca si cel semirotund. Jgheaburile au deschiderea de 127 mm, iar sectiunea burlanului are dimensiunile 80 mm x 50 mm.

Sistemul rectangular reprezinta o alternativa moderna la cele clasice rotunde, oferind in plus o capacitate mai mare de evacuare a apei, datorita formei si volumului sporit al jgheabului. Se recomanda montarea unui sistem de canalizare cu racord pentru burlane.

sistem rectangular

sistem pluvial rectangular

Sistemele necesita doar intretinere periodica prin indepartarea frunzelor si a rezidurilor ce se  acumuleaza in jgheaburi, pentru ca apa pluviala sa se poata elimina de pe acoperis. In plus, gratie stratului de protectie, culoarea sistemului pluvial va rezista ca noua, pentru timp indelungat, fara ca radiatiile UV sa isi puna amprenta.

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail comenzi@diviziadeacoperisuri.ro sau la numarul de telefon 0784 433 845.

Accesati link-ul urmator pentru a vizualiza preturi la tabla cutata, tigla metalica, sisteme pluviale si accesorii acoperis: https://diviziadeacoperisuri.ro/preturi/

Va fi mereu mai ieftin la noi deoarece oferim preturi reale la sisteme complete de acoperisuri in acord cu bugetul tau.

 

 

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!
BiancaBianca GhițăCristina 2Cristina GogiaStelaStela StanFirutaFiruța PușcăCosminCosmin DrăghiciPetrePetre Bițeanu

ElenaElena Tatu

0784.433.8420784.433.8520784.433.8440784.433.8480784.433.8450766.065.6650784.433.851
bianca.ghita@vindem-ieftin.rocristina.gogia@vindem-ieftin.rostela.stan@vindem-ieftin.rofiruta.pusca@vindem-ieftin.rocosmin.draghici@vindem-ieftin.ropetre.biteanu@vindem-ieftin.roelena.tatu@vindem-ieftin.ro

Transport gratuit oriunde in Romania

 

logodiviziadeacoperisuri

Sistemul pluvial-accesoriu important pentru acoperisul tau

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):