Tigla metalica – renovare acoperisuri

 

Acoperisul reprezinta o parte extrem de importanta in alegerea unei case. De aceea indiferent daca doriti sa cumparati o casa deja construita sau sa construiti  una in regim propriu, acoperisul este unul din aspectele la care trebuie sa va informati foarte bine.

Pe piata din Romania in ultimii ani au aparut foarte multe variante de a inveli acoperisul, cele mai cautate fiind tigla metalica (tabla tip tigla), tigla ceramica si sindrila bituminoasa.

Renovarea unui acoperis se face atunci cand este deteriorat, ploua in casa sau umezeala si putrezeala au reusit sa distruga mare parte din el. Nu trebuie ignorat un acoperis putrezit pentru ca se risca deteriorarea casei, si acest lucru duce la costuri mult mai mari decat daca s-ar schimba la timp.

Acoperisul stricat sau gaurit afecteaza grav confortul casei, apa putand sa aduca prejudicii structurii de rezistenta. De asemenea, nu mai este asigurata termoizolarea locuintei, un lucru deloc de neglijat.

Durata unui acoperis din tigla ceramica are o durata de viata de circa 50-60 de ani. Durata poate fi mai mare sau mai mica in functie de zona in care traim si de conditiile meteo. Ploaia si zapada sunt factori care pot deteriora cu mult invelitoarea acoperisului. Schimbarile de temperatura pot eroda intr-un timp relativ scurt tabla, de aceea se recomanda intretinerea periodica a tiglei sau chiar schimbarea ei.

Daca acoperisul deja existent se poate renova, puteti alege sa lucrati cu o firma de profesionisti. Ei vor inlatura plantele, algele si tot ce poate dauna acoperisului, dupa aceasta curatenie se poate trece la renovarea propriu-zisa.

Daca acest lucru nu este posibil (deoarece invelitoarea este prea deteriorata), atunci unica solutie este schimbarea ei cu una noua.

Pentru ca in tara gasim o gama variata de tigle ceramice, metalice, sindrile bituminoase sau chiar tigle de beton, alegerea invelitorii va fi una foarte usoara.

Cele mai cunoscute (in functie de zona in care locuiti) sunt acoperisurile ceramice si cele metalice. Sunt preferate de romani datorita caracteristicilor de neegalat: sunt usoare (au o greutate medie de 4 kg/mp), sunt aspectuoase, au o gama variata de culori, si au un pret mic in comparatie cu alte variante.

Pentru ca au o greutate asa mica nu interfereaza cu structura de rezistenta a casei, de aceea pot fi folosite si pentru casele vechi, batranesti.

Daca sunteti ingrijoarat de costurile ca fiind prea mari pentru aceasta operatiune, putem sa spunem ca preturile la tiglele metalice nu sunt deloc de speriat.

Pentru un acoperis complet aveti nevoie de:

 • tigla dorita
 • folia anticondens
 • coame
 • frontoane
 • suruburi
 • sistem pluvial

Divizia de Acoperisuri va pune la dispozitie toata gama de invelitori de acoperisuri impreuna cu toate accesoriile necesare montajului.

Trimite schita acoperisului online pe diviziadeacoperisuri.ro, si consultantii nostri va vor face cea mai buna oferta.

Cel mai ieftin acoperis este cel care corespunde tuturor cerintelor de tip estetic, functional si financiar.

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail comenzi@diviziadeacoperisuri.ro sau la numarul de telefon 0784 433 849.

Pentru a trimite formularul cu necesarul dvs., va rugam sa accesati linkul urmator https://diviziadeacoperisuri.ro/contact/.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozitele clasice. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Bianca Ghiță0784.433.842
Cosmin Drăghici0784.433.845
Stela Stan0784.433.844
Firuța Pușcă0784.433.848
Cristina Gogia0784.433.852
Petre Bițeanu0766.065.665

 

Transportul este gratuit oriunde in Romania!

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):