Bilka Brașov Contact

Bine ați venit la articolul nostru despre contactul Bilka Brașov! Vă vom oferi toate informațiile necesare pentru a lua legătura cu compania Bilka în Brașov. Indiferent dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre produsele și serviciile lor sau aveți nevoie de asistență, aici veți găsi toate detaliile de contact de care aveți nevoie.

Contactul Bilka Brașov

Pentru a intra în contact cu Bilka Brașov, puteți utiliza următoarele informații de contact:

Departament Număr de telefon Adresă de e-mail
Serviciul Clienți 1234567890 [email protected]
Vânzări 0987654321 [email protected]
Departament Tehnic 5678901234 [email protected]

Nu ezitați să utilizați numerele de telefon de mai sus pentru a primi asistență în legătură cu produsele sau serviciile Bilka. Dacă preferați să comunicați prin e-mail, adresele de e-mail sunt disponibile pentru a vă răspunde întrebărilor și solicitărilor.

Vizitarea Magazinului Bilka Brașov

Dacă doriți să vizitați magazinul Bilka din Brașov și să vedeți produsele în persoană, adresa magazinului este:

Strada Exemplu, nr. 123, Brașov, România.

Magazinul Bilka Brașov oferă o gamă largă de produse de calitate, de la materiale de construcții și finisaje, la mobilier și decorațiuni interioare. Puteți avea încredere că veți găsi tot ce aveți nevoie pentru proiectele dvs. de construcții sau renovări.

Oferim Consultanță Specializată

Echipa de specialiști de la Bilka Brașov este pregătită să vă ofere consultanță și asistență în alegerea produselor potrivite pentru proiectul dvs. Aceștia vă pot oferi sfaturi și informații relevante pentru a vă ajuta să luați decizii înțelepte în ceea ce privește materialele și produsele necesare.

Vezi si:  Tigla ceramică Arabesque: O soluție elegantă pentru acoperișuri deosebite

Dacă aveți întrebări specifice despre produsele oferite de Bilka sau aveți nevoie de sfaturi în legătură cu proiectul dvs., nu ezitați să contactați echipa de specialiști. Aceștia sunt aici pentru a vă ajuta și a vă oferi expertiza lor în domeniu.

FAQs (Întrebări frecvente)

Cum pot returna un produs achiziționat de la Bilka Brașov?

Pentru a returna un produs achiziționat de la Bilka Brașov, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți utilizând numărul de telefon sau adresa de e-mail furnizate mai sus. Ei vă vor ghida în procesul de returnare și vă vor oferi toate informațiile necesare.

Care sunt metodele de plată acceptate la Bilka Brașov?

La Bilka Brașov puteți plăti în numerar, cu cardul sau prin transfer bancar. Aceste metode de plată vă oferă flexibilitate în efectuarea achizițiilor dvs. Asigurați-vă că verificați disponibilitatea și opțiunile de plată la magazinul specific înainte de a efectua o achiziție.

Care sunt orele de lucru ale magazinului Bilka Brașov?

Magazinul Bilka Brașov este deschis de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00, iar sâmbăta între orele 9:00 și 14:00. Vă recomandăm să verificați programul de funcționare actualizat, deoarece acesta poate varia în funcție de sezon sau sărbători.

Este posibilă livrarea produselor la domiciliu?

Da, Bilka Brașov oferă servicii de livrare la domiciliu. Pentru mai multe informații despre opțiunile de livrare disponibile și costuri, vă recomandăm să contactați Serviciul Clienți al Bilka Brașov.

Postări similare:

Vezi si:  Titan.Asiguram - Asigurări pentru protecția ta și a bunurilor tale

Photo of author

Alexandru

Alexandru este un pasionat al domeniului imobiliar și al investițiilor în apartamente. Cu o experiență vastă în piața imobiliară, el oferă cititorilor noștri sfaturi utile despre cumpărarea, vânzarea și închirierea proprietăților. Pe blogul nostru, Alexandru împărtășește informații despre tendințele actuale din piața imobiliară și strategii de investiții inteligente.

Lasă un comentariu