Vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.diviziadeacoperisuri.ro SC Ind Cema International SRL implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. La fiecare utilizare sa cititi cu atentie informatiile afisate, deoarece pot aparea modificari, iar utilizarea site-ului implica acceptarea acestor modificari.

Datorita politicii noastre de transparenta, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile.

SC Ind Cema International SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare in prealabil sau precizare a motivelor. SC Ind Cema International SRL isi rezerva dreptul de a corecta orice eventuala eroare sau omisiune in afisare care poate interveni datorita unor greseli umane sau de software. Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Site-ul www.diviziadeacoperisuri.ro este proprietatea IND CEMA INTERNATIONAL SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al IND CEMA INTERNATIONAL SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.diviziadeacoperisuri.ro reprezinta acordul dumneavoastra privitor la termenii si conditiile inscrise pe acest site.

1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL respecta legile in vigoare privitoare la confidentialitatea datelor si garanteaza folosirea datelor oferite de utilizatori sai doar in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea si procesarea comenzilor, stabilirea contactului cu clientii, pentru informatii despre oferte).

SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL nu incurajeaza spamul.

SC Ind Cema International SRL nu furnizeaza, nu ofera, nu face schimb cu terti datele oferite de clienti sai, decat cu acordul explicit al acestora. SC Ind Cema International SRL nu face publice datele furnizate de clientii sai. La solicitarea scrisa (e-mail, fax) sau telefonica a clientilor, datele furnizate sunt sterse din baza noastra de date.

SC Ind Cema International SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile pierdute ca urmare a unor erori sau eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau a actiunilor unor terte persoane.

SC Ind Cema International SRL isi reverva dreptul de a-si selecta clientii si sa refuze colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat sau au in baza noastra de date comenzi anulate succesiv, facturi neachitate sau intarziate, livrari refuzate.

2. POLITICA DE RETUR

– Pentru detalii, ne puteti contacta la :

Tel: 0238 560000

IMPORTANT:

PENTRU COLETE DETERIORATE SAU CARE NU AU FOST LIVRATE CORESPUNZATOR, NU NE ASUMAM RASPUNDEREA.

Returul se asigura pentru:

– produse livrate incomplet sau sunt defecte ta caror stare a fost sesizata pe avizul de insotire marfa. Formularele de retur completate fara a avea, in prealabil completat acest aviz, nu sunt luate in considerare. Formularul de retur se completeaza in termen de 24 de ore de la receptia marfii. Orice formular completat dupa acest termen, nu mai este luat in considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Urgent Curier, sau la punctul de lucru din Ramnicu Sarat. In cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si de copia facturii de achizitie.

Acest serviciu nu se aplica resellerilor care achizitioneaza produse din oferta SC Ind Cema International SRL

In cazurile in care produsele returnate la sediul firmei noastre prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a avea in prealabil avizul in care se mentioneaza motivul refuzului si numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

  1. Completeaza AZIVUL DE INSOTIRE A MARFII cu defectul sesizat si cere o copie curierului/transportatorului pentru a fi trimis impreuna cu formularul de retur pe adresa de e-mail comenzi@diviziadeacoperisuri.ro;
  2. Completeaza FORMULARUL DE RETUR (aici) si trimite-l pe e-mail comenzi@diviziadeacoperisuri.ro in vederea returnarii produsului achizitionat.
  3. Dupa trimiterea formularului si confirmarea primirii formularului de catre un operator al SC Ind Cema International SRL, se va emite un numar de retur. Acest numar se va mentiona pe documentul de transport a curierului care va ridica coletul.
  4. Ridicare coletului de catre curierul Urgent Curier se face in maxim 2 zile lucratoare in baza unui aviz telefonic prin care veti comunica ora de preluare a coletului.
  5. ATENTIE LA EXPEDIERE:

-sa aveti numarul de retur comunicat de unul dintre operatorii SC Ind Cema International SRL pentru a-l trece pe documentul de transport;

-sa atasati in mod obligatoriu copia dupa factura si originalul certificatului de garantie al produsului;

-sa aplicati o eticheta care sa contine urmatoarele informatii:

Expeditor:   ……………(numele si prenumele dumneavoastra/numele societatii)

Adresa: Str. ………….., Nr….., Oras………, Judet…………..

Destinatar: S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L.

Adresa: Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 36, localitatea Ramnicu Sarat, judetul Buzau

Numar Retur: ………..

Cumparatorul poate opta pentru una dintre optiunile de mai jos:

1)      Produsele RETURNATE se pot inlocui in termen de 10 zile, in functie de disponibilitate;

2)      Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs;

3)      Retur bani in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre Videm-ieftin.ro, in contul indicat la completarea formularului.

Pentru comenzile achitate in avans, returul banilor se face in termen de maxim 30 zile, in contul din formularul de retur trimis de client.

Exceptii

  1. Categoriile de produse care nu se pot returna, decat daca sunt sigilate in ambalajul original:
  2. Sisteme sanitare (Chiuvete si baterii chiuvete).
  1. Nu se pot returna produse in urmatoarele situatii, decat daca sunt incomplete sau defecte :

l. Produsul care a fost adus pe „comandă specială” *(COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar/client si care nu se afla in lista uzuala a Furnizorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar/client daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala).

2. Produsul care nu mai are complet ambalajul original in care a fost livrat;

3. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;

4. Aparatele de aer conditionat care au fost montate sau alte obiecte care prezinta urme de utilizare (uzura, socuri electrice sau mecanice etc)

3. MODALITATI DE LIVRARE

–          Livrarile se fac de luni pana vineri, intre orele 8:00-19:00;

–          Valoarea minima pentru comenzile generate pe site-ul SC Ind Cema International SRL este de 800 ron (TVA inclus).

–          Conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al SC Ind Cema International SRL;

–          Produsele comandate se livreaza utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare si receptie.

–          Livrarea se face prin firme specializate de curierat sau transportatori:

a)      GRATUIT la adresa/santierul dumneavoastra. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

*valoarea comenzi de minim 1000 lei (TVA inclus);

*sa nu solicite descarcare mecanizata cu masina cu brat hidraulic;

*volumul produselor sa nu depaseasca 24 metru cubi sau lungimea de 6 metri;

*adresa indicata este in resedinta de judet. Pentru transportul in zonele care nu include aceasta arie, valoarea transportului va fi comunicata inainte de confirmarea comenzii (costul nu va include rambursul).

b)     MASINA CU DESCARCARE . La solicitare, clientul beneficiaza, pana la locul dorit, de acest serviciu daca se indeplinesc urmatoarele conditii:

*Pentru autoutilitara cu macara se achita 85 lei (TVA inclus) pentru adresele situate in resedinta de judet. Pentru alte zone, valoarea acestui serviciu va fi transmisa inainte de confirmarea comenzii (livrarea va include doar o descarcare). In acest caz, se va asigura un spatiu de descarcare fata de automacara de 6 metri;

* Pretul pentru descarcare mecanizata este de 25 ron (TVA inclus) pentru fiecare palet, livrarea minima fiind de 6 paleti. In acest caz, limita maxima este de 2000 kg si 10 metri fata de autoutilitara

NOTA: COSTUL TRANSPORTULUI IN ALTE LOCALITATI, IN AFARA CELOR AFLATE IN RESEDINTA DE JUDET, SE FACTUREAZA DUS-INTORS DE LA SEDIUL FIRMEI NOASTRE PANA LA ADRESA INDICATA DE CLIENT.

–          Termenul de livrare: minim 24 de ore, maxim 30 zile de la confirmarea comenzii.

Termenul de livrare este influentat de disponibilitatii in stoc a produselor sau daca produsele se aduc aduc pe comanda speciala. COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar/client si care nu se afla in lista uzuala a Furnizorului sau cuprinde produse cu elemente tehnice atipice, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar/client daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.

– Livrarea produselor se face din momentul in care s-au confirmat toate detaliile comenzii (preturi, stocuri, modalitate de plata, termen de livrare) de catre unul din operatori SC Ind Cema International SRL. Confirmarea comenzii se va face in maxim 2 (doua) ore de la receptionarea Comenzii de Produse prin e-mail, fax sau telefon.

IMPORTANT

Daca la solicitarea clientului se modifica comanda dupa ce aceasta a fost validata de un operator SC Ind Cema International SRL si confirmata de client, diferenta de valoare va fi achitata de client.

– In cazul in care se renunta la comanda in termen de 1 (una) ora de la plasarea comenzii, fara ca aceasta sa fie confirmata de un operator SC Ind Cema International SRL, nu se percepe nicio penalitate. Daca se renunta la comanda dupa confirmarea acesteia, avansul nu se restituie, fiind considerat plati daune interese pentru prejudiciile cauzate CASEI DE COMENZI.

– Comanda se va livra printr-un curier/transportator agreat sau se va ridica de la punctul de lucru doar după achitarea integrală a facturii;

– Paletii vor fi returnati :

a) imediat dupa descarcare, prin constatarea returului in Azivul de insotire a marfii;

b) printr-un circuit de schimb al paletilor si al ambalajelor care este constatat prin Procese-Verbale de Predare-Receptie. In acest caz, returul paletilor va fi asigurat de client.

ATENTIONARE

La livrarea produselor, va rugam verificati cu atentie cantitatea si starea acestora.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau institutii, care constata neconcordante privind cantitatea sau starea produselor, in afara prezentei delegatului(soferului).

4. MODALITATEA DE PLATA

PLATA IN avans

– pentru comenzile mai mari de 500 lei (TVA inclus) dupa cum urmeaza: 50% din valoarea facturii cu ordin de plată sau numerar; diferența se va achita la ridicarea comenzii de la sediul firmei;

– pentru produsele care fac parte dintr-o comanda speciala. COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar/client si care nu se afla in lista uzuala a Furnizorului sau cuprinde produse cu elemente tehnice atipice, dar care pot fi livrate in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar/client daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.

PLATA IN NUMERAR

– pentru comenzile mai mici de 500 lei (TVA inclus) plata se face, in lei, integral la livrare sau la ridicarea produselor de la punctul de lucru.

ORDIN DE PLATA

– doar in baza facturii proforme emise, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari. In cazul produselor livrate la domiciliul clientului sau pe santier, plata facturii se va face integral, prin ordin de plata.

Pentru conturile in EURO, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb BNR din ziua facturarii.

PLATA IN RATE CETELEM

– prin Cetelem Romania acuma exista posibilitatea cumpararii in rate.

Nota:

Orice comisioane in legatura cu tranzactiile efectuate prin banca (card, ordin de plata s.a.) pot fi instituite exclusiv de banca dvs. pe baza contractelor de card, cont curent s.a.

Neplata in termen de 24 ore a facturii de avans, da dreptul CASEI DE COMENZI de a refuza livrarea materialelor comandate si confirmate. In acest caz, avansul nu se restituie fiind considerat plati daune interese pentru prejudiciile cauzate CASEI DE COMENZI.

Plata se va face in:

Nr. cont:  Bancpost RO71BPOS10111301970RON01